Okulumuzdan bir eTwinning  Projesi daha

Okulumuzdan bir eTwinning Projesi daha

 

Okulumuz Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi olarak İngilizce Öğretmenimiz  Zeliha İNAÇ'ın ve 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile "Peşəyə Doğru Yol/Mesleğe Doğru Yol" isimli ikinci eTwinning projemiz Şubat ayı itibariyle başlamıştır. Projemiz Türkiye'nin ve Avrupa'nın farklı bölgelerinden çeşitli okullarından katılım sağlayan öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yürütülmektedir. Azerbaycan ve Kuzey Makedonya'dan katılan yabancı ortaklarımızla çalışmamız uluslararası boyutlara taşınmıştır.

24.03.2022 474

Projemizin genel amacı, öğrencilerimizin gelecek hayatlarını inşa etmek için doğru mesleği seçmelerine yardımcı olmak, mesleklerle ilgili fikirlerini oluşturmak, onları değişen dünyanın gerekliliklerine uygun mesleklere yönlendirmek, farklı ülkelerden öğretmen ve öğrencilerle çalışmak, fikir paylaşmak, yeni meslekler keşfetmek, Web 2.0 araçları geliştirmektir.

 Bu projemizle öğrencilerimiz, işbirliğiyle çalışacak, ICT bilgileri daha da gelişecek, yeni ve silinmeye yüz tutmuş meslekler hakkında bilgi edinecek, Twinspace üzerinden portalda paylaşım yapacak, gelecekleri için faydalı bir mesleği seçerek doğru kararı vereceklerdir. Proje sonunda ortak düşünce ve ürünler ortaya çıkarılıp ortak bir ürün olarak bir e-kitap oluşturacaklardır.

24-03-2022