ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE KONFERANS

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında bay ve bayan din görevlisi hocalarımız okullarda öğrencilerimizle bir araya geliyorlar. Candan Şahin hocahanım  Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi'nde kız öğrencilerle buluşup sunumunu yaptı.

Öğrencilerimiz "Geleneklerimiz ve inançlarımız doğrultusunda yaşadığımız anlamlı bir hayatın insan olarak bize kattığı değer ve insanın varoluşu ile beraber sahip olduğu nimetlerin kıymetini bilmesi" başlığı altında yapılan konuşmayı dikkatle dinlediler.
Program sonunda merak ettikleri konularla ilgili sorular soran genç liseliler bu tür programlar sayesinde farklı konular hakkında bilgi edindiklerini söyleyip memnuniyetlerini ifade ettiler.

23.01.2024 125

23-01-202423-01-202423-01-2024